rebeckaalarssons.blogg.se

My knee

Publicerad 2015-07-31 12:16:36 i Allmänt, Me and My life, Träning,

Ja igår var jag hos creativ friskvård. Han kollade på mitt knä och konstatera att det är irriterat. Och att det är att jag är för kort i en muskel i sätet. Så jag har fått 2 strechts övningar och ett träningsprogram som jag ska göra i 6 veckor. Vissa övningar ska jag ha ett gummiband runt knäna som gör att jag måste pressa ut knäna och då aktiverar den muskeln som är för kort. Och andra är vanliga övningar som utfallssteg. 
Och jag får inte cykla( om jag skulle göra det så skulle jag ha hög sadel) och jag får inte springa, jogga.. Pw får jag gå.. Men ja pw är min konditions övning typ. 
Och det samma gäller nog ridningen med. Långa stigläder. Så jag får nog länga dom lite. 
Och tejpa kunde jag göra för cirkulationen.
Dock har det gått upp lite.


Om

Min profilbild

Rebecka Larsson

Hej va kul att du har hittat hit till min blogg! Här kommer du att få läsa om min vardag med allt ifrån träning och skola till mina hästar. 2 januari 2016 fick jag min första storhäst vid namn Zue. Här kommer ni att få följa vår resa! Så jag hoppas ni älskar hästar lika mycket som jag gör. Utöver Zue så har jag två pensionerade New forest ponnyer Mickey, 33 år och Miranda, 24 år. Jag är född 1999 och går första året på gymnasiet. Om ni vill nå mig så kan ni det via min mail: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela