rebeckaalarssons.blogg.se

Inlägget som är överallt

Publicerad 2015-03-31 21:01:22 i 2015, Allmänt, Träning,

Det inlägget som ponnymorsan skrev. Det har diskuterats om det everywhere.
På insta, fb, bloggar m.m. 
Asså det där med pedofiler.. 
Hahaha asså jag skulle aldrig säga att det var en "pedofildröm" att se stalltjejer i stallkläder. 
Inte heller att se någon visa en axel heller, och att ha lite läppglans.

Massor tjejer och killar går ju runt i badbyxor/bikini på stranden på sommaren men även i trädgården hemma. Så jag fattar inte det där inlägget liksom. 
Då är väl en badstrand full med barn och ungdomar som är en pedofildröm?
Eller iaf mer än 10 åriga stalltjejer som ibland visar en axel och har lite läppglans på sig och visar det på bloggen.

Självklart så finns mode inom ridsporten också! Och det Linn tog upp på sin blogg ganska nyligen om alla diskussioner om "Riding High" ridbyxorna. Hon har fått kommentar om allt från att klackskor inte hör till sporten till att "varför så smala modeller?!" 
Det är väldigt få( typ inga) tävlar ju inom eliten och har tex stl. 44 i ridbyxor. Och jag vet inte hur många gånger jag har läst att Nellie har fått skriva om och om igen att hon tränar för att bli stark och inte för nåt annat. 
(Bild från linnolsson.se)

Det är verkligen mycket energi som går just till att kommentera utseendet, kläder mm. 
Men självklart ser man ju skitig ut i stallet med! Inte alltid snygga kläder och en nyligen tränad kropp som direkt kommer från gymmet.

Sen en annan sak ponnymorsan påpeka var att bloggarna handlar ju inte alltid om häst..
Allt är inte häst relaterat på en blogg. Inte ens den hästigaste bloggen handlar bara om hästar, eller jo kanske men jag kan säga att det skulle bli ganska tråkigt att läsa en sån blogg i längden så självklart tycker ja att det är bra att det handlar om mer.
Eller det beror ju på.. Om det är en blogg med massor av tips på riktigt bra övningar så är det ju en intressant blogg! Men det finns liksom inte 10000 olika övningar. Så nån gång tar det ju liksom slut.

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte att det där som ponnymorsan skrev sa något till mig. Det saknade liksom väldigt mycket.. Svårt att förklara men liksom hur f**n kommer pedofil in i bilden?! Det är det jag minst förstår av hela det inlägget. 
Pedofiler och ridsport tjejer på 10+.. Alltså nee har aldrig hört något om det. Tror inte att dom hänger där om jag ska vara ärlig. Och om dom skulle det så kan jag säga att hästarna är inte inblandade i anledningen. 

Svårt att förklara allt, men träning, utseende, mode osv hör ju faktiskt till sporten ridning. Tråkigt för ponnymamman som känner att det är lite för utseende fixerat men så är världen vi lever i idag.

Men tycker inte att man ska kommentera  träningen som tex Nellie gör på gymmet. Det är bra för kroppen! Ingen kommer någonstans om inte kroppen tar dig just dit. Och då måste man vara stark och väl tränad men på ett sunt sätt. 





Om

Min profilbild

Rebecka Larsson

Hej va kul att du har hittat hit till min blogg! Här kommer du att få läsa om min vardag med allt ifrån träning och skola till mina hästar. 2 januari 2016 fick jag min första storhäst vid namn Zue. Här kommer ni att få följa vår resa! Så jag hoppas ni älskar hästar lika mycket som jag gör. Utöver Zue så har jag två pensionerade New forest ponnyer Mickey, 33 år och Miranda, 24 år. Jag är född 1999 och går första året på gymnasiet. Om ni vill nå mig så kan ni det via min mail: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela