rebeckaalarssons.blogg.se

Mirrans nya täcke

Publicerad 2015-10-30 22:58:20 i Allmänt, Me and My life, Miranda, Shopping,

Ja nu har jag köpt ytterligare ett täcke till Miranda. Good... Eller? 
Haha om jag ska va ärlig så vet jag ej om det behövs eller inte men jag slipper iaf lägga 5 min på att borsta av all spån från fleecetäcket på morgonen. 
Så något positivt finns det med dagens inköp för 400kr. 
Ja det är som sagt ett stalltäcke från hööks. Det har 150g fyllning/foder. Det som jag tycker är bra med det här täcket är att det faktiskt har ringar för bensnören och så har den ocksp svanssnöre. Dock så följde det inte med några bensnören men festerna finns ju iaf om man nu vill ha bensnören också. Sen så har det vanliga hakar fram och det gillar jag med. Mycket positivt med det här täcket! Jag hoppas att det håller:)


Och ja det är självklart rosa;). Det måste ju va lite "tjejigt" ändå haha. Nåt i rosa måste hon ha eftersom allt annat Miranda har är i blått eller blått.. Ja mirrans vintertäcke är marinblått, fleecetäcket är marinblått och regntäcket är ljusblått.. Men finns dock typ några undantag då jag har nåt svart fleecetäcke och något grön,röd bla bla bla rutigt täcke också.. Men det använder jag inte. 
Men jag har iaf brytigt en blå trend. Och det är skönt på något vis. 

Om

Min profilbild

Rebecka Larsson

Hej va kul att du har hittat hit till min blogg! Här kommer du att få läsa om min vardag med allt ifrån träning och skola till mina hästar. 2 januari 2016 fick jag min första storhäst vid namn Zue. Här kommer ni att få följa vår resa! Så jag hoppas ni älskar hästar lika mycket som jag gör. Utöver Zue så har jag två pensionerade New forest ponnyer Mickey, 33 år och Miranda, 24 år. Jag är född 1999 och går första året på gymnasiet. Om ni vill nå mig så kan ni det via min mail: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela