rebeckaalarssons.blogg.se

Gör ett för sök.. Internet.

Publicerad 2015-05-31 18:11:05 i Allmänt,

Pga. Slut på surfen o dåligt wi-fi så har inte det gått så bra med att uppdatera bloggen.

Och ja just nu är jag precis hem kommen från Sussi. Åkte hemifrån vid 12.20. 
Vi var först hemma hos hennes mamma och lagade mat. Efter det åkte vi till Sigge. Och red.. 
Hoppning var vad Sussie hade tänkt. Och ja i dag hade inte Sigge sin bästa dag och det var ett hinder han vägrade på 3-4 ggr på med Sussi och de gjorde han med mig med. Och första o enda gången han gjorde det med mig flög jag av. Och landade snyggt på fötterna på andra sidan hindret. Haha. Satt upp och hoppade den lilla banan igen.

Men som sagt. Hoppning är inte min grej. Känns så just nu.
Eller ja jag har tappat suget av att sitta på hästryggen överhuvudtaget. Så när jag satt upp på Sigge.. Ja när man inte riktigt heller har en bra vecka( som det är i mitt fall) så går det helt enkelt inte bra. 
Känner för att take a week. Utan ridning.
Men först tänker jag rida på Mirran och se om min vecka kan sluta i dag och gå över så här en söndag eller om den tänker fortsätta med dålig karma. Har ju faktiskt inte gjort något..? Eller? 

Haha nee tror inte direkt på karma men på att tonårs hjärnan har det jobbigt ibland. Och att det helt enkelt blir för mycket.


Om

Min profilbild

Rebecka Larsson

Hej va kul att du har hittat hit till min blogg! Här kommer du att få läsa om min vardag med allt ifrån träning och skola till mina hästar. 2 januari 2016 fick jag min första storhäst vid namn Zue. Här kommer ni att få följa vår resa! Så jag hoppas ni älskar hästar lika mycket som jag gör. Utöver Zue så har jag två pensionerade New forest ponnyer Mickey, 33 år och Miranda, 24 år. Jag är född 1999 och går första året på gymnasiet. Om ni vill nå mig så kan ni det via min mail: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela